A+ R A-

IM-Pact Bedrijfscoach Disclaimer

stopbordRegels voor de website
Dit is de disclaimer voor de website www.impact-bedrijfscoach.nl. IM-Pact Bedrijfscoach is een onderdeeel van IM-Pact Opleidingen.

Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om een aanvraagformulier, inschrijfformulier, e-mail informatieaanvraag, vragenlijsten of download-documenten aan u te doen toekomen. (Persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of anderzijds ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden (bijvoorbeeld indien wettelijk vereist).
Overige Juridische Informatie
IM-Pact Bedrijfscoach® betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. IM-Pact Opleidingen aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.
Op alle producten van IM-Pact Opleidingen VOF zijn de Algemene Voorwaarden en Algemene voorwaarden coaching van toepassing welke zijn gedeponeerd bij de KvK te Middelburg
Copyright
Het auteursrecht op deze website berust bij IM-Pact Opleidingen of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is niet toegestaan.
© Copyright IM-Pact Opleidingen® . Alle rechten voorbehouden.

IM-Pact Bedrijfscoach Adressen

Coach Adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Impact Opleidingen

 

IM-Pact Opleidingen ©

IM Pact 10 jaar

IM-Pact Bedrijfcoach telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

Stuur een E-mail


Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer